Kupovina i prodaja smrznutog programa

Dosso d.o.o. Šabac je porodična firma koja se već 30 godina bavi otkupom svezeg voća maline, kupine, šljive i višnje kao eksluzivni dobavljač firme Bella9, Šabac. Otkupna mesta se nalaze u Mačvanskom, Valjevskom i Vojvodjanskom regionu na 13 lokacija (otkupnih stanica). Preko 800 kooperanata i oko 3000 tona godišnjeg otkupa u sezoni.

Takođe vršimo avansiranje đubrivima naše kooperante, kao i kupovinom i prodajom smrznutog programa Bella9, Šabac.

Preduzeće “Bella 9”-d.o.o. u čijem sklopu se nalazi hladnjača Skupljen je nastavak tradicije porodice Popović koja se više od 47 godina bavi se preradom, zamrzavanjem i izvozom najkvalitetnijeg Srpskog voća na tržišta Evropske Unije, Amerike i Rusije.

Hladnjača je locirana na magistralnom putu Beograd-Šabac u mestu Skupljen i strateški je locirana između tri najveće voćarske regije, Valjevsko-Kolubarske, Mačvanske i Krupanjske.

Kapacitetet jednovremenog lagera hladnjače Skupljen je 3500 t na -18 Cº, a kapacitet prerade voća je 9000t godišnje sto je svrstava u najveće prerađivače voća u regionu. Hladnjača poseduje 6 komora na minusnom režimu preko -18 Cº i savremeni proizvodni pogon površine 500 m2.
poseduje standarde BRC, HACCP, ISO 9001 standarde za proizvodnju, pakovanje voća.

Proizvodi

Mogućnost uslužnog pakovanja za određenog u kupca pod robnom markom (private label).

Suva šljiva sa košticom SK 10/1 i SK5/1

suva šljiva sa košticom

Suva šljiva bez koštice BK10/1 i BK5/1

suva šljiva bez koštice